Beste organisatrices van de verwendag,                                                      Houten, 19 maart 2007

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst meegeweest met de verwendagmoeders., en ik heb me als een koningin behandeld gevoeld!!!! 's Ochtends om precies negen uur stond er een mevrouw aan de deur met een appeltaart in haar handen, voor de thuisblijvers. Dat maakte dat ik met een extra goed gevoel de deur achter me dicht kon trekken. Ik kon in de auto stappen en me helemaal mee laten nemen en verrassen.

Dat gebeurde ook toen we op het Houtens Erf aankwamen. Bij de ontvangst was gezegd dat we koffie en gebak zouden krijgen, en toen ik mijn jas had opgehangen zag ik aan de zijkant bladen met gebakjes staan! Ik dacht: Daar mag ik er vast een van gaan pakken…. Toen pas drong het tot me door dat ik helemaal niets zelf hoefde te pakken. Dat ik mocht gaan zitten aan een feestelijk tafeltje, mocht genieten van de pianomuziek die de zaal verwarmde, en dat ik direct vrolijk bediend werd met een kop koffie (en later nog veel meer koppen koffie en thee) en een enorm stuk gebak. Ik hoefde alleen maar gezellig te zitten, praten en nietsdoen!!!

En dat ging de hele dag maar door; iedere keer stonden jullie weer om me heen om me op mijn wenken te bedienen (wil je nog thee?, Heb je al een voetmassage gehad?, Heb je het een beetje naar je zin?). En tussendoor verorberde ik een enorme hoeveelheid zaligheden, waar maar geen eind aan leek te komen.

Als jullie me van tevoren hadden gevraagd wat ik het liefst zou doen op zo'n dag, dan had ik gezegd: liefst iets met beauty en ontspannen. (Even was ik bang dat we misschien zouden gaan bungee-jumpen of survivallen - daar ben ik geen type voor)… Dus het was echt een enorm feest toen ik het dagprogramma hoorde! Ook houd ik erg van knutselen en een beetje priegelig bezig zijn. Dus ook het ketting- en kaartenmaken vond ik erg leuk en ontspannend!!!

Ik geloof dat ik bijna nooit zo'n feestelijke dag heb meegemaakt, waarin ik me van a tot z verwend heb gevoeld (op mijn eigen trouwdag had ik meer zorgen aan mijn hoofd dan nu!!!). Ook het eten (en de champagne) bij Mereveld was helemaal super; het zal zeker zo'n 10 jaar geleden zijn dat ik voor het laatst in zo'n soort restaurant gegeten heb, en in zo'n ontspannen sfeer kon genieten!!! Het koor dat kwam zingen, ontroerde me zo, dat ik mijn tranen soms moest bedwingen.