16e Verwendag, zaterdag 19 maart 2016

 

We zijn vanaf het Houtens Erf naar het Princess hotel in Epe gereden, midden in het bos.

Daar was een workshop “marsepein boetseren op chocolade” van Chomar. De moeders hebben een prachtig paasei gemaakt. Het duurde 1½ uur maar voor velen had dit wel de hele dag mogen duren….. Zo leuk vonden ze het om met de marsepein te mogen fröbelen.

Na een meer dan overdadige lunch stond de boswachter klaar voor een wandeling door het bos. Niet alleen was het heerlijk om even buiten te zijn maar de boswandeling was dankzij de begeleiding buitengewoon boeiend. Wat is er veel te vertellen over wat zich in een bos afspeelt!

Het klapstuk was toch wel het laatste onderdeel: in een schitterende danszaal was een workshop linedancen. Het begon met een demonstratie door ervaren linedancers van The Wobbling dancers. Daarna mochten de moeders zelf in de benen. Dat is toch een stuk moeilijker dan het lijkt….

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in Brasserie Kromme Rijn in Bunnik. Alwaar ook nog een optreden was van smartlappenkoor “Laat Maar Waaien”.

De moeders waren laaiend enthousiast over de invulling van de dag. Meermalen werden wij erop gewezen dat ze hier ECHT een jaar naar uitkijken. En het was weer prima gelukt om alle sores een dagje thuis te laten en even onbekommerd te genieten. 

Deze dag kan niet plaatsvinden zonder sponsors! Dit jaar zijn de hoofdsponsors de Gemeente Houten, ASR en de statiegeldactie van AH en Jumbo.

Wij hopen te kunnen blijven rekenen op alle vrijwilligers en sponsors!

 

Is er iemand in je omgeving die voor de Verwendag in aanmerking komt (een moeder van een thuiswonend kind met een beperking of chronische ziekte),  geef dat dan aan ons door. Je maakt iemand er heel gelukkig mee….